Poollivräddareutbildningen helg 1 genomförd

Den 7-9 april så hade Livräddarna Skövde sin första helg av våran Poollivräddareutbildning. Lisa, Mattias, Emil , Joel och Mats assisterade som markörer på land och i vatten samt som säkerhet och instruktörer på vissa vattenmoment.

Hanna som är ansvarig för kursen kommenterar:

Första helgen höll vi  ett högt tempo med teori och praktik både på land och i vatten, allvar har blandats med mycket skratt.
Vattenlivräddning med både teoretiska genomgångar och praktiska utföranden på land och i vatten, föreläsningar i första hjälpen/sjukvård varvades med praktiska sjukvårdsstationer där deltagarna övat både på varandra och med markörer från föreningen.
Kursdeltagarna är ett fantastiskt gäng och jag ser med glädje fram emot helg nr två.
Klicka på bilderna nedan för att få dem större: