Medlem

Bli medlem eller förnya medlemskap

Du kan provträna tre gånger gratis; nämn bara för personalen i kassan på Arena Skövde Bad att du vill provträna med Livräddarna Skövde. Om du tycker att det är roligt och vill fortsätta, är du hjärtligt välkommen att bli medlem i föreningen.

För att bli medlem behöver du betala in medlemsavgift till både Livräddarna Skövde och Svenska Livräddningssällskapet. Dels för att få träna med oss, dels för att få en försäkring. Till Livräddarna Skövde betalar du in på Plusgiro konto 407 03 30-8 enligt nedanstående. Det är viktigt att du skriver ditt namn i meddelande fältet och fullständigt personnummer så vi vet vem som betalat in. Sedan så önskar vi att du fyller i formuläret längre ner på sidan så vi får alla dina uppgifter.

Medlemsavgift200 SEK
Träningsavgift termin200 SEK
Träningsavgift helår300 SEK
Till exempel, om du önskar att både vara medlem och träna under ett helt år, så uppgår kostnaden till 500 SEK.

Medlemskap i Svenska Livräddnings Sällskapet kostar 50 kr per år för barn mellan 0-17 år, 100 kr per år för unga vuxna mellan 18-25 år, och 200 kr per år för personer över 26 år. Det finns också ett familjemedlemskap för 350 kr per år för de som bor på samma adress. Medlemskapet inkluderar en försäkring och medlemstidningen Sim & Liv. För att bli medlem, besök länken nedan.
Till Svenska Livräddningssällskapets medlemssida.

Notera att när du är medlem i föreningen så är det medlemsavgift per kalenderår som gäller, så om du önskar att vara med i föreningen så viktigt du betalar den i början av varje nytt år/termin, och vi önskar att även du som redan är medlem fyller i formuläret nedan efter det att du har betalt in medlemsavgiften.

Dock så har Svenska Livräddningssällskapet ett annat system, där är det medlemskap 12 månader framåt från det datum du betalade in senast som gäller, de skickar ut ett mail när det är dags att betala in ny avgift om man önskar att vara fortsatt medlem. Viktigt att veta om att vi har som krav att man måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet för att kunna vara medlem i Livräddarna Skövde.

  Välj typ av medlemskap:

  Behandling av personuppgifter:
  Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta gör vi för att kunna administrera vår verksamhet i Livräddarna Skövde. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna sker enligt gällande lagstiftning. Om du har skyddade uppgifter kontakta föreningens medlemsansvarige för att ansöka om medlemskap. Kontaktar medlemsansvarige gör du här: här.

  Jag har tagit del av ovanstående information

  Ange dina personuppgifter(om det gäller familjemedlemskap så blir det kontaktpersonen):

  Notera att alla fält är obligatoriska.

  Säkerhetsfunktion , var vänlig och knappa in koden nedan i inmatningsfältet.

  captcha