Prova på Livräddning och Fridykning på Sportlovet

Är du eller ditt barn/ungdom intresserad av att prova på livräddning och fridykning? Vad roligt, då har du hamnat helt rätt! Nu under sportlovsveckan arrangerar Livräddarna Skövde två tillfällen för barn och ungdomar som vill prova på just detta. Tiderna för dessa tillfällen är:

Tisdagen den 14/2 klockan 17.30-18.30
Torsdagen den 16/2 klockan 17.30-18.30

Krav:
Deltagaren ska vara 10 år eller äldre och kunna simma 200 meter.

Allmän information:
Samling sker vid receptionen på Arena Skövde klockan 17.15 där vi möter upp och ger ytterligare information. Medtag badkläder och handduk. Gruppindelning efter ålder kan förekomma. Föräldrar till deltagare under 15 år är välkomna att sitta med på läktaren.

Aktivitet:
Deltagarna kommer få prova olika livräddningsmoment, fridykningsövningar och att använda olika redskap, så som livboj och torped.

Anmälan:
Anmälan sker till Livräddarna Skovde(tryck här) senast den 13 februari. Anmälan ska innehålla namn och personnummer på deltagaren, namn och telefonnummer till närmsta anhörig samt e-post till deltagare eller anhörig. Vid frågor kontakta Daniel Wessberg på telefonnummer 0702-117034.

Ska du som vill deltaga fylla femton i år eller är äldre? Då får du gärna stanna på vår ordinarie träning efter prova på-tillfället!